Krim Selamat dan Semulajadi HERBAL BLEND Untuk Seisi Keluarga

No comments:
Saya juga sangat suka menggunakannya terutama untuk mengatasi tapak kaki yang kering pada anak saya, luka-luka kecil dan kesan gigitan nyamuk. Anak saya juga sukakanya keran cream kulit ini berasa dingin dan menenangkannya. 

Herbal Blend Krim BEST utk pelbagai kegunaan 

1 tiub HERBAL BLEND mengandungi 113g isi kandungan membuatkan ianya antara cream kulit yang sangat berpatutan harganya dan yang penting berbaloi dari segi pemakaiannya. Semua ahli keluarga boleh menggunakan cream ini tambahan cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia, selamat dan berkesan.

Herbal Blend Multipurpose Cream ini diformulakan daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary. Cream ini bersifat dingin, bermentol dan tidak berminyak dan melekit. Herbal blend juga telah diuji secara klinikal di mana cream ini dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.


Dan banyak lagi kebaikan Herbal Blend Multipurpose Cream ini antaranya:

Ruam
Luka kecil 
Calar
 Masalah Eczema
Masalh kulit Gatal 
Memudarkan Parut 
Melembutkan Kulit Yang Kasar 
Masalah pecah-pecah kulit sekitar lutut, siku serta tumit kaki. 
 Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak. 
Memecahkan Lemak / Pembuangan Angin Dengan Cara Urutan Terutama Pada Bahagian Perut 
Losyen Kegunaan Harian 
Menghilangkan parut, termasuk campak dan chiken pox
dan pelbagai lagi kegunaan utk luaran....

Kena cuba dahulu! Anda pun akan jatuh cinta pada cream kulit ini seperti saya dan ramai lagi pengguna Herbal Blend Multipurpose Cream ini..

Jom lihat apa kata mereka,



Krim ni harga murah sangat! Semua orang mampu beli tauu.. 

Harga runcit RM 27.50.. Haa nak tau harga kami, sila hubungi kami okei..

satu lagi testimoni muka anak terbakar, dikongsi oleh Puan Liza,

Testimoni anak Puan LIza,
" Tak perasan dlm tu ada tin spray ambi pur.meletup tu yg kena dkt muka.smlm pegi klinik doktor ngan nurse pun terkejut.cepatnya kulit dh recover.ckp guna SHAKLEE doktor pun senyum.hehehe.doktor pun ckp shaklee bagus..heheheh suka dengar.
gamabr ni lps sebulan sapu vit e.kulit dh hampir sekata.kening pun dh back to normal.."

Produk yang digunakan:
Dalaman - Meal Shakes, Chewable Vita C
Luaran - Basic H, Herbal Cream

Selepas kulit dah mengelupas habis baru mula sapu Vita E dan teruskan Meal Shakes dan Chewable Vita C

eksklusif testimoni dr puan liza .. herbal blend turut bantu proses penyembuhan
Setiap masalah ada penyelesaiannya, maka berusahalah!

For Info & Order,
PM FB page kami NaturalVitamin2u | SMS/Whatsapp 012 4494611 |  mamabusyra@gmail.com

Dapatkan Penapis Air Mudah Alih Shaklee.. Mudah untuk dibawa kemana sahaja!

No comments:
Anda sedang mencari penapis air yang mudah dibawa kemana-mana? Mari dapatkan Set Penapis Air ini. Nak bawak pegi travel, balik kampung mudah dan senang.. Yang penting dapat berikan minuman bersih kpd ahli keluarga setiap masa walau dimana berada..


Starter pack Get Clean Water Pitcher Shaklee.. Berkualiti dan Harga mampu milik! 

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik 
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: 
------------
“Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: 
-------------------
Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: 
--------------
Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: 
----------------------
Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

For Info & Order,

PM FB page kami NaturalVitamin2u
atau
SMS/Whatsapp 012 4494611 (SID Siti Hajar 862681)
atau 
email mamabusyra@gmail.com

Inshaallah kami akan segera menjawab pertanyaan dan memproses pesanan anda!

PROMO ALFALFA COMPLEX Pembuka Tirai 2014

No comments:
Assalamualaikum pengunjung setia blog kami..

Januari 2014 Shaklee menawarkan BELI 6 botol Alfalfa Complex (small/large) akan dapat PERCUMA 1 BOTOL Alfalfa.

Tawaran ini terbuka untuk kedua-dua size pack Alfalfa.

ALFALFA COMPLEX SMALL mengandungi 330 tablets. Harga runcit RM 53.75
ALFALFA COMPLEX LARGE mengandungi 700 tablets. Harga runcit RM 97.50

Harga yg ditawarkan dari kami sememangnya sgt2 istimewa.. Harga bulan ini pulaksudah tentu jauh murah! Sgt jimat beli bulan ini..

Nak beli size SMALL atau LARGE pack?

Biasanya customer yg pertama kali beli akan ambil size SMALL..Kemudian dah rasa sedap sgt badan lps konsisten makan alfalfa, tukar terus ambil size LARGE pack. Terpulang pada anda semua.

Pada pendapat saya sangat JIMAT ambil size LARGE. Boleh consume seisi keluarga. Lagi untung dari segi bilangan tablet..Sihat berjemaah okei..

Nak tau harga super istimewa dari kami, jangan segan silu untuk mengubungi kami melalui cara berikut:

email : mamabusyra@gmail.com
sms/whatsapp : 012 4494611
pm FB : https://www.facebook.com/messages/Jad.MamaBusyra
COD AREA : Sungai Petani Kedah, Bertam, Kepala Batas Penang




Tawaran Disember Omega Guard Harga Murah Jimat Banyak

No comments:
OPPSSS HARGA RUNTUH BULAN INI !! serius rugiii kalau x beli bulan niii... beli banyak botol lagi untungg.. satu keluarga boleh makan.. anak seawal usia 2 tahun pun boleh makan.. 


JOm ketahui Keistimewaan OMEGA GUARD Shaklee, 

 Melindungi Jantung anda ~Ia membekalkan asid lemak omega -3 berpotensi ultratulen dgn spektrum penuh bergred farmaseutikal
 Membantu mengurangkan risiko sakit jantung ~satu penyelidikan menunjukkan bahawa pengambilan asid lemak omega -3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.
 Ultratulen dan bergred Farmaseutikal ~Omega Guard dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietari 3 molekul yg memekatkan asid lemak omega -3 yg bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bhn2 berbahaya seperti merkuri dan plumbum yg terdpt dlm ikan
 Minyak Ikan terbaik di dunia~mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA dll. EPA menyihatkan jantung dan sendi, DHA penting bagi perkembangan dan fungsi2 otak.

Secara umum kebaikkan minyak ikan sangat banyak dan diperlukan untuk kesihatan lelaki dan perempuan.

Siapa yang perlukan ??

> Individu yang ingin memelihara kesihatan jantung dari awal
> Pesakit jantung - memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal.
> Pesakit gout - mengurangkan inflamation dan keradangan di sendi
> Kanak-kanak - perkembangan dan fungsi otak
> Pelajar - lebih fokus dan perkembangan & fungsi otak
> Ibu Hamil & Menyusu - kebaikan omega utk ibu & perkembangan otak bayi

Kebaikkan Minyak Ikan

-menggalakkan pertumbuhan mental untuk dewasa dan kanak-kanak
-mengurangkan paras kolestrol dan tekanan darah
-mengurangkan risiko kanser payudara, prostat dan usus
-mengurangkan radang sendi

Untuk dptkan hrga TERBAIK & order,

PM FB kami Natural Vitamin 2U | sms/whatsapp 012 4494611 | email: mamabusyra@gmail.com

blog kami : www.naturalvitamin2u.com

Fakta Mengenai VIVIX Premium Shaklee Suplimen

No comments:
Vivix merupakan Premium Suplimen Shaklee yang mengandungi bahan-bahan semulajadi terbaik untuk membantu sistem ketahanan tubuh. Sesiapa sahaja boleh ambil suplimen ini*.

vivix naturalvitamin2u.com
keberkesanan vivix
testimoni vivix

"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merahVivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)," katanya. Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.” credit

Ni pula jadual yang membuat perbandingan antara Vivix, MonaVie, Tahitan Noni dan Xango Juice... cuba anda lihat bagaimana hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) 
Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC).

click the picture to enlarge
*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...